maandag, oktober 27, 2008

studeren

Romy: "Brian, waar ga jij studeren?"
Brian: "In Nederland"
Romy: "Ik ook"
Romy: "Ik denk dat ik voetballen ga studeren"

opletten

Brian: "Romy, let jij op de fietsen?"
Romy: "Ja, ik let"

credit card

Romy: "Pappa, welke dag krijg ik mijn credit card?"

zaterdag, oktober 25, 2008

droom

Brian heeft vannacht gedroomd dat alle meisjes van de wereld verliefd op hem waren en ze allemaal giechelend achter hem aan renden. Hij noemde het een nachtmerrie. Daana ging de droom verder en was hij ter dood veroordeeld. Blijkbaar zijn beide voor hem hetzelfde. Hij lag vastgebonden op straat en een auto zou over hem heen rijden.

maandag, oktober 20, 2008

schilpadden

Romy heeft verleden week een spreekbeurt gehouden over schildpadden. Zij schrijft overigens consequent schilpadden. Ze had hiervoor ook onze twee schilpadden Kroepoek & Paddy mee naar school genomen.

Spreekbeurt ging goed, ze kreeg er een 8 voor. Het volume was wat laag. Direct na school zouden we bij de chinees gaan eten bij Rose Garden. Maar de schildpadden konden we niet in de auto laten met deze curacaose zon. Dus hebben die een tijdje achter de bar gestaan. Bij Rose Garden doen ze dus niet moeilijk.

klerekast

Tommy is laatst zo stom geweest om in de kast van Aggie te kruipen. Of Aggie of Soraida heeft toen de kast gesloten en daarmee Tommy van zijn vrijheid beroofd.

Aggie schrok zich rot toen ze de kastdeur 's middags weer openmaakte en een grote, paniekerige witte pluisbol de kast uit sprong. De binnenkant van de kastdeur is bovenaan helemaal kapot gekrabt en 'fluffy' geworden. Het zal wel een claustrofobisch ochtendje zijn geweest voor meneer.

zondag, oktober 19, 2008

tandarts


Deze week weer naar de tandarts.

storm

Hier nog wat lokale schade bij ons als gevolg van orkaan Omar. Stelt eigenlijk helemaal niets voor.

vrijdag, oktober 17, 2008

stil zitten

Iemand in Romy's klas had een spreekbeurt gehouden over Anne Frank. Op de vraag wat ze zoal geleerd had van de spreekbeurt zei ze dat Anne de hele dag heel stil moest zitten.

menopauze

Lichtelijjk geirriteerd schreeuw ik naar de kinderen of het wat stiller kan daar achter in de auto. Zegt Romy zachtjes tegen Brian: "Pappas kunnen ook in de menopauze zijn".

vrijdag, oktober 03, 2008

jonge onderzoekers

Brian en Goito zijn geen kleine jongens meer en tegenwoordig wordt er door hun gegoogled naar het woordje "vag1na". Ik schrijf het express fout zodat we straks geen duidenden hits krijgen op dit, voor de helft van de mensheid, betoverende woord.

Brian zei dat het allemaal heel vies was (jaja) en er was er zelfs één opengescheurd!

Heerlijk, die kindertijd.

hiep hiep

Room is 9 jaar! Ze is nu met zakjes chips naar school. Aggie en ik hebben de dag vrij genomen om wat inkopen te doen. Vanmiddag gaan de kinderen naar de film en begin van de avond is er een borrel voor de familie.

Zie hieronder de fijne mail van haar broer.

eXTReMe Tracker