woensdag, september 24, 2008

mailtje van Romy

dinsdag, september 23, 2008

feest

Heb vannacht gedroomd dat ik een feest gaf (net als Harry's feest waar ik net vandaan kwam). Op gegeven moment paniek want de pitbull van de overburen had de shutters van onze slaapkamer opengebroken en dreigde mij aan te vallen.

Even later was dit probleempje toch weer opgelost en zag ik Los Panchos langs de autos naar binnen komen om op mijn feest wat te gaan spelen.

ouderochtendOuderochtend op Divi Divi school bij juffrouw van der Geld.

Los Presidentes op Harry's verjaardag

Lagrimas | Raulin


Intentalo tu | Joe Veras


Vete alejate de mi | Antony Santos

martelen

Vandaag Brian en Romy opgehaald bij Goito. Romy kwam rennend naar mij toe en toonde een hand vol knikkers. "Heb ik gewonnen met martelen" zei ze. Goito had Romy al eens eerder gevraagd om hem en Brian te martelen.

Heerlijk, die kindertijd.

maandag, september 15, 2008

Mailtje van Romy aan Aggie waarin ze haar alvast bedankt voor het komende verjaardagsfeestje:

Hallo mama

Ik wilje bedanken voor mijn feetje

heel bedankt

liefs romy

zaterdag, september 13, 2008

toernooi

Brian en Romy gaan deze week hun eerste tennistoernooi spelen. Elke keer als je het woord 'tennistoernooi' laat vallen krimpt Romy ineen van de 'kriebels in haar buik' en begint ze zielig te kreunen. Maar dat zegt niets, ze is verreweg de meest competetieve van de twee.

donderdag, september 11, 2008

uitgerukt

Laatst zaten Aggie en ik na de lunch op de porch uit te buiken toen het opeens behoorlijk begon het te stinken. Niet lang daarna zagen we rook uit het huis van de overbuurman komen.

Ik ben toen gaan kijken maar kon de tuin niet in omdat ik hun honden niet vertrouw. Ik riep Aggie de brandweer te bellen. Ze reageerde meteen, belde 911 en vroeg om een ambulance! 'Brandweer' schreeuwde ik (stel dat ik niet gehoord had!).

Wij hebben geen telefoonnummer van de overburen maar Farida’s halfbroer is een neef van de overbuurman. Dus Farida gebeld (die gelukkig opnam!).

De politie was snel ter plekke maar ook die durfden de tuin niet in. Dus wachten op de overbuurman. Die kwam even even later de Kaya Moises binnenscheuren alsof hij op de dragstrip was. En die blik op zijn gezicht!

De brandweer arriveerde met 2 wagens, nadat we eerst hadden kunnen genieten van de gillende sirenes die rond de wijk cirkelden. Ze konden het niet meteen vinden. Gelukkig waren die weer voor niets uitgerukt (!) want het bleek een lullige pan op het vuur te zijn.

Gister belde buurvrouw Rita op die nu in Suriname zit. Ze had gehoord dat er politie voor haar huis had gestaan! News travels fast!

stalker

Ik moet naar de kapper, mijn bakkebaarden zijn zo gegroeid dat ik telkens denk dat er iemand naast me staat.

filosofisch

Brian: “Bestaat er iets dat nog moet gebeuren?”

maandag, september 08, 2008

koud

Romy: "Het wordt steenkouder"

moet

Romy: "Ik moet je nodig"

zondag, september 07, 2008

Romy op gitaar (zelf bedacht!)

zaterdag, september 06, 2008

Brian en el drum

woensdag, september 03, 2008

rookvrij

Maandag is Brian weer gewoon naar school gegaan maar aan het eind van de ochtend werd mij verzocht om hem asap weer van school af te halen. Dit wederom wegens de overlast van de afgebrande supermarket. Tevens het verzoek van de school om hem de volgende dag alsjeblieft niet naar school te brengen. Er heerste een vakantiestemming onder de kinderen.

Er was nog steeds niet begonnen met het opruimen van de rotzooi en dit in combinatie met het totaal ontbreken van de zo welkome wind maakte de situatie voor het Ministerie van Onderwijs onacceptabel.

Dus zit Brian al weer twee dagen thuis en ook morgen mag hij in zijn bed blijven meuren wanneer Romy haar lichaam met grote tegenzin uit bed hijst. Dit zijn moeilijke dagen voor haar.

eXTReMe Tracker