donderdag, augustus 28, 2008

rookvrij

Afgelopen zaterdagavond rond 9 uur zagen Quito en ik vanaf de Schottegatweg een enorme witte rookpluim ergens uit Groot Kwartier opstijgen. Quito houdt van dit soort sensatie en we gingen een kijkje nemen. Bleek dat supermarket Shop & Save in vlam stond. De brand was zo groot dat de brandweer machteloos stond toe te kijken. Hier en daar een beetje blussen voor de vorm.

Zo'n brand is niet in een keer uitgedoofd, dat kan dagen duren. Alsof hget niet genoeg is hebben we hier ook nog te maken met Gustaf, een tropical strorm die af en toe naar hurricane neigt en nu Jamaica een bezoekje aflegt. Die zorgt er bij ons voor dat er geen wind is. Dus de rook van Shop & Save plus de Isla rook vormt een lekker mixje. Alle scholen rond Groot Kwartier en Emmastad zijn daarom de hele week gesloten.

Laat nou net Brian's school zich in dat gebied bevinden en die van Romy niet. Het geeft de nodige spanningen thuis...

mail

Mailtje van Brian aan Robin: "deze breekdanser is vet gaaf"

Het gaat overigens om volgende link: http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/2306/2306.html

woensdag, augustus 27, 2008

groep EBrian staat helemaal achteraan. Zijn nieuwe juf heet juffrouw van der Geld.

dinsdag, augustus 26, 2008

verkering

Romy: "Ik wil verkering, maar niet van verliefdheid".

Ze verward verkering met verkeersles.

donderdag, augustus 21, 2008

chinees

Vandaag gingen we chinees afhalen. Romy zei toen: "Ik eet geen chinees want de chinezen zijn oneerlijk".
Het waren volgens haar immers de chinezen die Churendy zijn medaille hadden afgenomen.

maandag, augustus 11, 2008

swipen


In Nederland kun je tegenwoordig echt overal swipen.

28 juli

Efteling met Budy. Mooi weer en toch rustig omdat het die nacht flink geonweerd had. Het sprookjesgedeelte (het oude gedeelte) lieten we snel achter ons. Daar hadden we in 2003 al genoeg tijd doorgebracht.

Een van de attracties waar we in zijn geweest was de swingende Piratenboot. Eenmaal in volle swing vonden we het toch wat minder gezellig als verwacht. Let maar op Romy's uitdrukking in het filmpje.In de bobslee later was de ervaring veel positiever (behalve Romy in het begin dan). Heel toevallig kwamen we aan het eind van de dag op de parkeerplaats nog Martin, Dani en Toine tegen. Brian en Romy waren in 2003 ook samen met Dani in de Efteling.

vrijdag, augustus 08, 2008

Kyle jarig

Kyle is 1 augustus 4 jaar geworden is dus nu klaar voor de kleuterschool.

Hij had het zwembad van Rust & Burgh afgehuurd. Brian zag het niet zitten omdat ze 'heel streng zijn' daar. En hj had gelijk. Ze mochten niet met T-shirts aan zwemmen (iemand was ooit bijna door een T-shirt verdronken) en ze mochten ook niet rennen. Maar toch hebben ze zich ondanks meneer 'Zwembadregelsbewaker' uitstekend kunnen vermaken.In plaats van kaarsjes had Kyle vuurwerk in zijn taart. Veel spectaculairder.


kroepoekWeer een beest erbij. Dit keer een landschildpadje, Kroepoek genaamd. Hoe komt ie aan zo'n naam? Van Brian natuurlijk.

We houden het de komende jaren in een terrarium totdat het zo groot is dat het niet meer door de honden verorberd kan worden.

Het is wel niet wat Brian en Romy gewend zijn en dat zal het ook wel nooit worden want dat laat zijn soort niet toe.

dinsdag, augustus 05, 2008

vervelen

Brian: "Als je je verveelt kun je niks verzinnen"

eXTReMe Tracker