zaterdag, juni 21, 2008

voetbal

"Ik wordt nooit meer blij" huilde Romy toen Nederland van Rusland verloor. Ze huilt nog steeds, de wedstrijd is al 5 minuten voorbij.

donderdag, juni 19, 2008

vrijheidsstrijder

Brian deelt pamfletten uit waarop staat: "Laat de konijnen vrij". En Romy is helemaal 'not amused'.

zondag, juni 15, 2008

euro 2008

Pappa: "Wie is de trainer van Polen?"
Romy: "Gehakte Been"

woensdag, juni 11, 2008

nieuwe hond (2)

Hij heet Messi, vernoemd naar Messi. Messi zelf snapt het even niet meer, wanneer je zijn naam roept denk hij dat hij straf heeft en gaat netjes op zijn plek liggen.

Verder gedraagt hij zich uitstekend. Hij is ontzettend gehoorzaam. Hij wist binnen no time dat hij niet op het houten deck mag en houdt zich daar goed aan. Wij hebben hem tot nu toe aan de lijn gehouden maar vandaag was hij overdag los. Hij was niet erg actief, hij moet denk ik nog wennen.

Gisteren heeft Messi's neus tijdens een voorzichtige toenadering kennis gemaakt met de nageltjes van Tommy. Verder laat hij de poezen en konijnen met rust.

Kortom, hij luistert goed en valt de beestenboel niet lastig. Nu nog kijken of die waaks gaat worden want daar heeft hij nog niets van laten zien.

zaterdag, juni 07, 2008

nieuwe hondDit is onze nieuwe hond. Lijkt veel op Mugsy, volgens mij hebben de meeste mensen niet eens door dat we van hond zijn veranderd. We hebben hem uit het asiel. Hij is ongeveer 9 maanden oud.

Een van de eisen was dat hij geen poezen en konijnen stuk scheurt (dieven wel a.u.b.). Lijkt aardig te lukken.

De komende week blijft hij aan de lijn totdat hij door heeft dat dit zijn nieuwe huis is en zijn taak de beveiliging ervan is.

In het asiel noemden ze hem "Bink". Brian en Romy noemen hem nu "Blinco". Ben zelf niet zo weg van die naam, misschien wijzigt het in de loop van deze week nog.

wie?

Brian en Romy proberen uit te testen van wie ik het meeste houd. Stelt Romy de volgende uitgekiende vraag: "Als je doodgaat, aan wie geef je dan je mobieltje?"

woensdag, juni 04, 2008

pil

Vanochtend slikte ik in plaats van mijn dagelijkse Glivec een slaappil in. Het was 's ochtends 10 uur en zo'n pil werkt 8 uur door! Maar om heel eerlijk te zijn heb ik heb er niet veel van gemerkt, mischien iets relaxter dan normaal.

dinsdag, juni 03, 2008

operaties

Op Brian's deur hangt de volgende mededeling:
"AUB niet storen. Brian is aan het openreren"

Ik weet niet wat Brian aan het 'openreren' was maar Romy heb ik wel een rotte tomaat zien opereren. Het was weer helemaal goed gekomen met die tomaat zei ze.

eXTReMe Tracker