zondag, november 26, 2006

Alicia

Dit week-end is Alicia bij ons blijven slapen. Alicia is met haar oma Liesje op vakantie. Ze is bijna 3, een antilliaans-dominciaans-nederlands mix en familie van mij. Romy vond het schitterend. Ze had een echte pop om te baden en pampers te verwisselen. De eerste avond sliepen ze dan ook samen op Romy's bed.
Toen we haar vrijdagmiddag gingen ophalen, hadden we het in de auto er over wat we met haar zouden gaan doen. Brian en Romy kwamen met echt briljante ideeen: McDonalds en Baskin&Robbins. Uiteindelijk zijn we naar Top1Toys gegaan. Alicia die pas geleden een paar maanden in New York heeft gezeten, zei elke keer op z'n amerikaans:"oh my god!", als ze iets leuks zag. We hebben haar een stroller cadeau gegeven. Eerst zat haar beer erin maar vrij kort daarna werd een oude pop van Romy de "baby". Brian ging voor de grap als zwarte piet verkleden (zonder schmink) en ging in de boomhut zitten. Nou, Alicia wou meteen naar binnen. Toen Brian weer binnen was, ging ze meteen naar hem toe om hem duidelijk te maken dat ze die grap niet leuk vond: "Ikke vinde niet leuk!. Brian deed even later voor de grap de zwarte piet muts op. Nou, kreeg hij een pak slag van haar: "Stout". En zo ging het week-end voorbij. We hebben ontzettend veel met haar gelachen. Romy was harstikke lief voor haar "echte pop" en Brian deed de hele tijd gek zodat zij kon lachen of hem op zijn donder kon geven. Ze kon wel vreselijk om hem lachen. Het was gezellig!

En dit is Alicia

donderdag, november 23, 2006

nederland

Zit nu even in het huis van Vincent & Shareen. Marisa, Carl en de meisjes hebben we net op het vliegtuig naar Hong Kong gezet. "I like you" zei Eva nog tegen ons bij het afscheid. Morgen vlieg ik met Shareen naar Ierland.

Afgelopen dagen was helemaal dedicated aan Marisa en haar familie. Dus ook alleen maar bij hun gezeten in het Kijkduinpark. Al twee keer babi pangang gegeten en ook al twee keer een patatje. Aan mijn broek merk ik dat ik ben aangekomen.

Het weer is hier zwaar klote. Koud en veel nattigheid, een trieste bende. Shareen en Vincent zijn nu naar de makelaar. Volgens mij gaan we later nog de stad in. Wil vandaag even niet te zwaar eten.

De vlucht naar Nederland ging trouwens lekker. Ik kreeg een plaats bij de nooduitgang zodat ik mijn benen kon strekken. En dat scheelt zo veel. Ik zat midden tussen de cameraploeg die mee was gereist met de koningin. De koningin zat zelf ook aan boord. Heb haar wel op Hato in zo'n winkeltje gezien. Klein vrouwtje met een grijze helm.

O, o, wat een somber weer.

Labels:

dinsdag, november 21, 2006

Bogota

Samen met mijn vriendin Linda was ik voor 4 dagen in Bogota, Colombia. Reden voor deze trip was het bijwonen van een concert van de colombiaanse zangeres "Shakira" in het Simon Bolivar Park en natuurlijk shoppen in de malls. Motorola en Movistar waren de sponsors, dus geld genoeg om er een perfecte show van te maken. Het was indrukwekkend, 70.000 mensen-uitverkocht!

Klik hier voor wat meer info van haar tour.

De andere dagen hebben we veel tijd doorgebracht in de verschillende malls in de Zona Rosa. In het week-end is het hier gezellig, veel restaurants, bars en terrasjes. In tegenstelling tot de meeste verhalen, hebben we Bogota ervaren als een veilige stad zonderen zakkenrollers en bedelaars. Het enige wat tegenviel waren de typische colombiaanse gerechten die bijna niet te vreten waren. Maar ja, ook dit is een kwestie van smaak. We hielden het daarna maar bij de grill.

Bogota, maar anderhalf uur vliegen hier vandaan, is voor herhaling vatbaar!

Labels:

Tante Mia

Brian leest sinds kort in niveau 5 en het gaat dus nog niet echt vlot. Hij zegt maar wat als het woord te moeilijk is. Het woord pantomime las hij doodleuk "Tante Mia".

Labels:

Balkalender

Wij waren vandaag bij de kapper en Romy zat in de tijdschriften te neuzen.
Ze zag de foto van Minister-President Balkenende en zegt: "Oh, hij is de baas van Nederland, hij heet Balkalender".

Labels:

donderdag, november 16, 2006

who? (2)

In de post Who? van een paar dagen terug vraag ik of degene uit de buurt van Kildare zich wil melden. Komt vaak meerdere keren per dag op de site en dat maakt ons hierzo nieuwsgierig. Sinds het plaatsen van die post is de mysterieuze bezoeker een paar dagen niet langsgeweest. Maar nu laat hij weer zijn digitale voetsporen achter.

Aggie is er inmiddels achter gekomen dat Larch Hill een camping site is vlak bij Dublin. Er zat ook een nederlandse padvindersclub Marca Appoldro uit Apeldoorn daar. Misschien dat we daar gebookmarked staan op een computer van hun internetcafetent en dat er dagelijks onschuldige padvindertjes uit Oekraine of Belgie op onze site terechtkomen. Of de geile akela?

woensdag, november 15, 2006

electra (5)

Wisten jullie nog dat we onze electrische bedrading e.d. aan het vervangen waren. Welno, zijn nog steeds niet klaar. Deze week zou het plafond aangepakt worden maar ik heb net tegen Lennox (aannemer) gemeld dat ik de huidige timmerman en hulp niet meer over de vloer wil hebben. Niet serieus bezig, vroeg naar huis, rotzooi maken en niet opruimen, veel kletsen, telefoon bij ons opladen en brutaal om koffie vragen.

Lennox gaat op zoek naar nieuwe kwaliteitsvakman. Ben benieuwd. Werkzaamheden liggen dus weer stil en worden pas weer na mijn terugkomst opgepakt.

medisch

Vandaag van de oncoloog vernomen dat ik maar maximaal 5 biertjes op 1 avond mag drinken. Oftewel, ouderwets zuipen is er niet meer bij. Ook raad hij me aan vroeg naar bed te gaan. "Tegelijk met de kinderen" grapte hij. De kwaliteit van mijn leven is nu wel drastisch afgenomen zeg.

Verder alles OK. Mijn bloedbeeld is perfect. In januari wordt een beenmergpunctie gedaan. Ik krijg daarbij een slaapmiddel (dermitol) toegediend.

maandag, november 13, 2006

vuur

Romy over kinderen die met vuur gespeeld hadden en het niet
overleefden: "Ze konden het wisten"

Labels:

zaterdag, november 11, 2006

doodschieten

Brian en Romy waren zitten te filosoferen over mensen doodschieten.
Zegt Brian tegen Romy: "Je moet nooit je pappa en mamma doodschieten
want zij betalen jouw feestjes".

Labels:

vrijdag, november 10, 2006

who?

Hello, who are you? You live somewhere near Kildare and visit our site at least 3 times a day. I'm curious. Please let me know (use the comment option).

stemwijzer

Even de stemwijzer ingevuld. Way een linkse rakker ben ik toch ook.

donderdag, november 09, 2006

nostalgieren

Nu we toch met oude foto's bezig zijn. Heb van Jossy een (behoorlijk) tijdje twee foto albums te leen en mocht van haar de fotos hebben die zij van ons gemaakt heeft toen zijn bij ons in Uithoorn op vakantie was. Gezien ik Shareen al ontwaar achter de navel van haar moeder schat ik dat deze foto's rond 1e helft 1968 zijn gemaakt. Let op mijn geweldige voetbalpoten.dinsdag, november 07, 2006

beachdayGister hadden Brian en Romy met hun team een voetbaltoernooitje af te werken in Tera Kora. Van daaruit zijn we met zijn allen naar Daaibooibaai gereden en daar beachdagje gehouden. Zie verder nog de foto's op de website van de Smiling Faces.

Labels:

zondag, november 05, 2006

problemen

Romy zat vandaag achter bij me in de auto toen ik haar opeens hoorde zeggen: "Ik heb een geldprobleem".

Ze had het over Sim City, een computerspel waarin je een stad moet bouwen. Romy maar vooral Brian is bezeten van het spel. Ze bouwen steden maar raken telkens door hun budget heen.

Labels:

wie?

slecht

Michael ziet er de laatste tijd slecht uit. Hij moet toch echt stoppen met die biertjes.

zaterdag, november 04, 2006

waarom

Romy: "Waarom heeft God ons zo gemaakt om dood te gaan?"

Labels:

vrijdag, november 03, 2006

fatumloop (2)

De resultaten van de Fatumloop zijn gepubliceerd op zowel www.fatum.an als op www.rrck.com. Uiteraard is er een "h" achter zijn achternaam geplakt en klopt zijn leeftijd niet maar het is ontegenzeggelijk onze Brian gezien het rugnummah.

De winnaar van de Fatumloop is overigens mijn goede collega slash actuaris van de ENNIA Herman Courperus.

woensdag, november 01, 2006

suriname naar het wk

Brian en zijn vriend Goito hadden een discussie of Suriname wel of
niet naar het WK moet.
Goito: "Nee swa, Ze praten gek!"
Brian: Ja, maar ze kunnen wel lekkere bami maken!

Labels:

0031

Marisa, hier kom ik!

eXTReMe Tracker