donderdag, juni 29, 2006

diploma A
Brian heeft nu ook diploma A van de Antilliaanse Zwembond binnen. Hij had die al lang bij Enid Bregita gehaald maar die accepteerde zijn school niet. De Antilliaanse Zwembond eist nog de stijl van vroeger. Dat betekent dat er meer eisen aan techniek worden gesteld. Hij en wij weer blij.

Labels:

hoelanda
Hier een updatje uit 0031. Ik zal deze post later nog wat bijwerken met fotos.
Wat hebben wij tot nu toe gedaan?

Uiteraard eerst aangekomen op Shiphol waar wij werden opgewacht door moeder en zus. En Vincent, de nieuwe vriend van Shareen sinds een kleine 3 jaar! Hij is kok in de snackbar waar Shareen serveert (De Reiger in Amsterdam). Budy en Lien zaten vast in de file maar ook die zagen we nog op Schiphol. En ook Dineke was langsgekomen.We zijn verleden week naar de Daniel de Hoed kliniek geweest (Shareen ook meegeweest). We hebben daar een intake gehad met dr. Zijlmans en heb afgelopen maandag een beenmergpunctie gehad. Viel best mee, maar lekker is anders. De uitslag krijg ik in 5999 te horen. Ik wou daar eerst nog voor in 0031 (dus terugvlucht verzetten) blijven, maar volgens de dokter is dat niet de moeite waard. Wordt toch de komende x jaar Glivec slikken, en bij resistentie volgt een beenmergtransplantatie. Moet bij dat woord altijd aan bouillon denken.Afgelopen maandag tot en met woensdag was Tim in 0031. Hij logeerde bij Shareen. Dinsdag zijn Aggie en ik naar Mokum gereisd waar we dus Tim ontmoetten. Sinds vier jaar hem niet meer gezien. Eerst bij Shareen geontbijt, toen her en der door Amsterdam gelopen, mijn eerste bier sinds 7 mei gedronken bij Stevens en daarna gevroten in de Reiger. Daarna met zijn allen gelogeerd bij Vincent en Shareen.De volgende dag met zijn alleen naar Scheveningen gereden om daar mijn vader en Jules te ontmoeten. Jules had ik ook vier jaar niet meer gezien. Daar hebben we met zijn allen in Ducdalf gegeten. Tim werd daarna door Vincent en Shareen op Schiphol gedropt en wij zijn toen naar de flat van Leo gebracht.Sinds gister zit ik weer in de George Bizet straat. Het lijkt hier inmiddels een internetcafe. Ik heb een laptop voor mijn moeder gekocht (met haar geld) en ze is nu aangesloten op breedband. Dus ook eindelijk Skype kunnen installeren. Gelukkig kan ik hier dus nu ook breedbanden. Heb zelf daarnet nog een MacMini gekocht die ik als tweede computer ga gebruiken waar ook de kinderen op kunnen raggen.

Zaterdag ochtend vlieg ik naar Ierland voor een bliksembezoek en kom maandag ochtend weer terug.

Labels:

zaterdag, juni 24, 2006

mobiel
We zijn nu in nederland tijdelijk bereikbaar op 06-24197976.

Dit heb ik per 29 juni aangepast, ik had wat cijfers door elkaar gegooid.

Labels:

dinsdag, juni 20, 2006

Romy: "Ik kan ook arabisch praten hoor"
Poppy: "O ja? wat dan?"
Romy: "Allah"

Labels:

rapport Brian
In verband met ons vertrek hebben we alvast het rapport (zie pagina 1 en pagina 2) mogen ontvangen. Gaat goed en gaat dus volgend jaar naar groep C bij juffrouw Dippel (vrouw van Henk).

Labels:

maandag, juni 19, 2006

Romy: "Jullie moeten koude kleren meenemen".

Labels:

zondag, juni 18, 2006

vaderdag
Zie hieronder de oogst van vandaag, van Aggie 3 onderbroeken, van Brian iets om aan de deur te hangen en van Romy iets om papier bij elkaar te houden.

Even iets anders, vanochtend kwamen we erachter dat Doppie de hele nacht aan zo'n kort hondelijntje heeft vastgezeten. Vergeten los te maken. Wel prachtig dat ie geen kick gegeven heeft die sufferd.

Labels:

zaterdag, juni 17, 2006

pas op!
Dinsdag vliegen wij dus naar 0031 en dan blijven dejongones alleen achter op 599-9. Om iedereen gerust te stellen hier een foto van de oppas. Dit is Rebecca, nichtje van Aggie en collega van mij die de komende twee gedoemd is tot een dagelijks spelletje monopoly met onze twee pareltjes.

vrijdag, juni 16, 2006

stones
Shit! Ik heb een steenpuist op mijn 'behind'. Lekker straks 9 uur op dat ding zitten in de klm.
De foto's komen nog.

zondag, juni 11, 2006

woranje
Doordat ze beide op voetbal zitten, zijn ze 100% betrokken bij het WK. Brian wil vooral Kuyt in het veld zien en Romy heeft een zwakte voor van der Sar. En Cocu lijkt volgens hun op mr. Bean. O ja, Hedwiges Maduro is familie van hun (via de bonairiaanse tak) dus die moet van hun uberhaupt opgesteld worden. Romy loopt dit tegen iedereen te vertellen (en nu ik dus ook).

Ze waren beide uitgedost voor de wedstijd van vandaag (1:0 gewonnnen van servie & montenegro). En het gaat om winnen toch?

zaterdag, juni 10, 2006

d-day
De laatste dagen zijn nederlandse soldaatjes samen met o.a. franse en belgische collegas druk 'oorlogje aan het spelen' op Curacao. Gisterochtgend zagen we een groepje militairen voor de kerk van Sta. Rosa gestationeerd. Het schoolplein ernaast stond helemaal vol met kindertjes die naar de zwaar bewapende rambos stonden apen te gapen.

De foto hieronder komt uit de Amigoe. Het lijkt wel een scene uit een tropische versie van D-day. Maar het is het strand van Grote Knip. Drie weken geleden hebben wij samen met Marisa nog gezeten onder die paraplu met tafel die je een beetje rechts van het midden van de foto ziet. Toen werden we nog aangevallen door een zwerm bijen.

woensdag, juni 07, 2006

mijn eerste doosje
Zo, mijn eerste doosje zit erop. Had 23 pillen nodig om het aantal leukosyten van 226 naar 5 te brengen, de dokter was zelf verbaasd over deze topprestatie en het geeft dus aan dat ik uiterst goed op Glivec reageer. Nou reageerde ik altijd al goed op allerlei geestveruimende stofjes dus dat hoort wel bij mij.

Labels:

donderdag, juni 01, 2006

nederland
De 20ste vliegen we naar Nederland. We blijven 16 dagen in NL waarbij we in eerste instantie bij mijn moeder in Den Haag logeren. Dus 6 juli vliegen we weer terug. Rebecca (nicht van Aggie) gaat op de kinderen passen.

tandarts
Maandag zijn Brian en Romy dus naar de tandarts geweest. Ze vonden het leuk op die stoel die vanzelf naar achteren helt. De gebitten zijn goed door de keuring gekomen. Maar Romy moest haar achterste kiezen wat beter poetsen en Brian had hier en daar wat plak, dus dat kan ook wat beter.

Romy schijnt kleine kaakjes te hebben (voor zo'n grote bek) waardoor de kans bestaat dat er hier en daar een tand scheef gaat staan. Ook staat haar onderkaak wat naar voren. Bij het neerdalen van de bovensnijtanden moeten we dus opletten dat deze niet achter de onderste snijtanden komen te staan.

Ikzelf had voor de verandering eens geen gaten.

Labels:

eXTReMe Tracker