dinsdag, september 27, 2005

indiaan
We zijn afgelopen zondag naar het Museum geweest en foto's gezien van indianen met stokjes in hun neus. Brian en Romy willen niet op indianen lijken. Die zijn volgens hun jammergenoeg zwak. Daarom moesten de Nederlanders afrikanen naar Curacao brengen.
Aggie: Romy, ik vind wel dat je een beetje op een indiaantje lijkt.
Romy nam een gepikeerde houding aan en antwoordde: Heb jij stokjes in mijn neus gezien?!

Labels:

steenbok
Sinds kort weet Brian dat hij een steenbok is net als zijn opa.
Brian vertelde dat hij van grapjes maken hield.
Dat komt omdat hij een "steenbok" is, zegt hij zelf.

Labels:

puya
Romy zat lego te spelen, liet een puya en vroeg doodleuk aan Soraida of zij dat heeft gedaan.
Soraida: Nee, ik laat nooit puya's.
Romy: Dan moet je naar de dokter! Iedereen laat wel eens een puya!

Labels:

maandag, september 19, 2005

Brandon
Deze zaterdag heeft Brandon bij ons gespeeld. Jenny en Tico gingen naar wat huizen kijken in de buurt van Santa Catarina.
Zondag ochtend zijn we naar de SDK geweest om Brandon te zien voetballen. Het was een tournooi voor jonge voetballertjes (bebi en super bebi). Brandon scoorde meteen de openingstreffer. Op de tribune dacht men trouwens alleen maar weer aan eten en drinken. Jenny zat nog maar net in het stadion en begon al over een 'bucket di galina' (KFC).

zondag, september 04, 2005

paradijs
Vandaag hadden we het over het paradijs. Romy wou weten wat dat nou eigenlijk was. Zoiets als de hemel zeiden wij. Toen zei Brian opeens dat 'Ella en Eva door God uit het Paradijs zijn gezet'. Hij bedoelde natuurlijk een ander stelletje maar automatisch rolden de namen van zijn twee nichtjes eruit.

Labels:

tuin en teen
We zitten al weer ruim een week op de nieuwe beerput, heerlijk. Niet meer 's ochtends afvragen of je het nog op kan houden tot je op kantoor bent. De oude beerput is gedempt en dichtgegooid, de 2 pilaren voor het nieuwe hek zijn klaar en morgen beginnen ze aan het (volautomatische!) hek. Nadat het hek klaar is kan pas begonnen worden met de parkeerplaats zelf.

Franklin (onze tuinman) heeft gister de tuin nog wat ge-egaliseerd en nog wat ander bomen en planten gesloopt. Dit was nodig voor het hek. Als je de tuin nu vergelijkt met die van een half jaar geleden dan is er niet veel meer van overgebleven.Tijdje geleden schopte Brian tijdens voetballen zijn nagel aan gort - geschraapt over het beton. De nagel heeft er 2 weken aangebungeld. Gister na zwemles is het wat los geweekt en vanochtend heeft Brian het er zelf afgetrokken. Gewoon gedraaid zij die.

eXTReMe Tracker