zaterdag, augustus 27, 2005

beerput
Het is zover, we zijn over op de nieuwe beerput. We kunnen nu weer rustig schijten zonder ons zorgen te hoeven maken of het geheel nog weg te spoelen is.
We zitten nu te wachten op de loader om de oude te breken en te vullen met aarde. Ook laat ik hem de boomstronk van de oude barbu di jonkuman eruit halen. Maandag begint Layo met het metselen van de 2 pilaren voor het nieuw hek.Gisteren waren Arie en Chiara uit Romy's klas hier. Ze hebben weer heerlijk jackassje gespeeld op de "berg". Waarom Brian zijn muts op heeft weet ik niet.

Labels:

woensdag, augustus 24, 2005

le beerput
De uiterste houdbaarheidsdatum van onze beerput is al jaren 'verlopen' en moesten dus vaak de poeptruck er bij halen om dat ding weer leeg te zuigen. Omdat we gaan verbouwen en ook de 'parkeerplaats' gaan verleggen, zijn we - tot grote opluchting van Aggie - begonnen aan een nieuwe.Het moet een stevige zijn want we gaan straks boven de stront parkeren. Layo de metselaar en Shon Ki de loodgieter klaren het klusje. Vooral het omgooien van de buizen lijkt me een lekker werkje. Uit schaamte zorg ik dat ik dan niet thuis ben.Het betekent - inclusief de verbouwing straks - een major redesign van de tuin en een aantal bomen en planten zullen gaan sneuvelen. Er blijft niet veel meer over van wat we vroeger in de tuin hadden staan. Zonde van al dat dure water. Gaan ook een put slaan overigens.Voor Brian en Romy is het weer een heerlijke tijd want er is aktie in de tuin en er is nu een 'berg' waar ze heerlijk 'Jackass' op kunnen spelen (met karretje naar beneden sjezen).

Labels:

Abishek, Yash en Mickey
Afgelopen zaterdag waren Abishek (AbiShrek) en zijn kleine broertje Yash bij ons komen spelen. Abishek heeft vroeger bij Brian in de kleuter gezeten. Toen sprak Abishek geen woord nederlands. Hij was een tijd helemaal gek op Brian. Ze gaan nu allebei alweer een jaar lang naar een andere school maar nog steeds wil Abishek graag met Brian spelen.Mickey drinkt zijn water graag 'fresh', katten zijn nou eenmaal kieskeurig.

bij Fico
Oma Karin is op dit moment op vakantie bij Fico, volgens mij ergens in de buurt van Barcelona (Spanje dus). Zo te zien hij heeft haar meteen aan het werk gezet. Leuk huisje, leuk tuintje en leuk grasmaaiertje.

woensdag, augustus 17, 2005

tand-school-teen-fuck-roosje
Romy is vandaag haar eerste melktandje kwijtgeraakt. Zie ook tand en fastfood. De 2 grote-mensen-tanden zijn achter de 2 melktandjes opgekomen en drukken de melktandjes eigenlijk naar voren. Geen foto want de batterijen zijn op.

Inmiddels is school weer begonnen. Voor Romy veranderd er niet veel want die zit bij dezelfde juf, zij het dat zij nu wel een oudste is. Brian is nu naar groep B en zit bij juffrouw Deira. De groep is 16 groot, waarvan het merendeel uit groep A is overgekomen maar er zitten ook een aantal nieuwe gezichten bij. Het huiswerk is aardig al meteen opgeschroefd - de juffrouw gaat van start alsof ze nooit op vakantie zijn geweest.

Brian heeft afgelopen dinsdag tijdens voetballen met blote voeten meer steen als bal geraakt en nu ligt zijn teennagel er nagelnoeg af. Het hangt nog aan wat vlees en het ziet er grijs-blauw uit. Drie keer per dag in een soda badje is de oplossing maar dat halen we niet altijd. Hij heeft er niet veel last van. Als ze morgen voetbal hebben met gym dan gaat hij 'kieperen' zegt ie.

Brian's kreet van de week: "Fuck yourself". Voorheen was het: "Fuck you bitch".

Romy noemt Toby tegenwoordig 'Roosje' (het is nota bene een reu).

Labels:

woensdag, augustus 03, 2005

Tintina en Jossy afgelopen april bij de (jongere) ouderendag bij de Centrale Bank. Zij vonden het allebei harstikke leuk! Ze kregen na ontvangst een rondleiding door de bank. Daarna een lunch met een show. Weer eens wat anders dan Baskin's en Robbins.Het is trouwens niet makkelijk als gewone curacaoenaar om de bank binnen te komen. Iedereen wil het wel eens graag van binnen bekijken omdat dit zo'n beetje als het mooiste officiele gebouw van dit eiland wordt beschouwd. Zo werd verleden week Queen Bea hier nog ontvangen om er een nieuwe munt slaan.

eXTReMe Tracker