donderdag, juni 30, 2005

straks
gaan we weg. We nemen alleen maar handbagage mee. Deze zit lekker vol zodat niemand er in Bogota nog een zak coke in kan proppen.

Curacao - Bogota: 19:10 - 20:00
Bogota - Quito: 21:05 - 22:30

3 juli Quito - Galapagos: 9:30
7 juli Galapagos - Quito: 12:45

11 juli Quito - Bogota: 10:50 - 12:15
11 juli Bogota - Curacao: 15:35 - 18:25

Labels:

zondag, juni 26, 2005

vakantie
Dit jaar is het Equador en Galapagos geworden. Het was Nederland, maar de tickets voor vier mensen met de huidige Euro stand werd te gek.

We vliegen donderdag a.s. via Bogota naar Quito waar we iets van vijf dagen blijven.
Daarna vliegen we voor 5 dagen naar Galapagos waar we volgens sommigen gaan zwemmen tussen de zeehonden, penguins en schildpadden die Darwin nog gekend schijnen te hebben.

Na heel veel eco weer terug naar Quito. We gaan in iedergeval nog op de evenaar staan. Verder zien we het wel. Misschien pakken we nog een vulkaantje mee.

Geen idee hoe het zal gaan maar misschien dat ik de website vanaf de Andes een beetje bij zal houden.

Labels:


dejongones call center (1)


dejongones call center (2)


Grapje van Brian, maar het lijkt me best prettig van dat bevroren WC papier in de tropen.


Brian: als ik bij het knopje drukt, dan gaat ik overgeven.

Labels:

dinsdag, juni 21, 2005

lutuscutu
Klik hier om naar Romy's gekke stemmetje te luisteren. Lutuscutu(putu) is haar liefkoosnaampje voor Mickey (de poes). Ze is helemaal gek op hem en zodra ze hem ziet zet ze altijd dit gekke stemmetje op. Alleen het begin versta ik: "Lutuscutu putu, ik ben verliefd op jouw...".
De laatste tijd als ik thuis kom, begint ze ook met dat zelfde stemmetje te schreeuwen naar mij.

Labels:


Vaderdag. Kadootjes. Kater. God wat zie ik er gezellig uit. De dag ervoor met Harry & co een bezoekje gebracht aan een of twee sneks.

Labels:


Op een gegeven moment toch die piratenboot zat geworden en dus verleden week-end afgebroken. Ging snel trouwens. De volgende dag meteen aangevangen met de bouw van de boomhut.


En hier een begin van de boomhut. Gewoon de palets gebruikt. Inmiddels is er al weer meer aan getimmerd en is ook de paal (oude antenne) in place zodat ze naar beneden kunnen glijden. En zoals met de piratenboot, het bouwen is het leukste.

Labels:


Aggie is hier de ogen aan het relaxen. Het is een bril van plastic met vloeistof erin. Je kunt het of in de ijskast bewaren of in warm water opwarmen. Of het werkt? Ik heb het haar maar 1 keer zien gebruiken.


Brian speelt gazastrookje

zaterdag, juni 04, 2005

Cabrio


P1010022
Originally uploaded by dejongones.
Brian & Romy zijn met Chrisje, Shaun & Lyn naar de Movies. Het mooiste voor hun is misschien nog wel de cabrio waarmee ze werden opgehaald. Zelfs de Chihuahua is mee - zit tussen Brian en Romy. Ze zijn overigens naar Madagascar gegaan.

eXTReMe Tracker