zaterdag, mei 28, 2005

Toby

Dit is Toby, de hond van mijn collega Brian Hollander. Toby heeft ongeveer 140 dagen hondenkennel achter de rug omdat Brian hem nog niet thuis kwijt kan. Dus blijft hij tijdelijk een paar maandjes bij ons logeren. De kinderen vinden het leuk. Er zullen nog wel een paar vechtpartijen tussen Mugsy en Toby plaatsvinden totdat bij beide de rangorde duidelijk is. Maar hopen dat er dan geen kind van mij tussen staat.

Romy over Toby: "Zijn sak'i webu is heel lelijk".

Labels:

boom 3
Vandaag zijn ze gelukkig toch nog komen 'overwerken'. Als ik de opzichter (lees oplichter) mag geloven zijn de 2 haitianen van gister niet uitbetaald omdat ze hun 'target' niet gehaald hadden. De club van vandaag was gelukkig ijveriger, maar dan nog is het een heel karwei.

P1010008

Toch hebben we er geen spijt van want in de huiskamer is het een stuk lichter geworden en de tuin lijkt een stuk groter.

Nu nog de beerput laten maken. Ik wou dit meteen kombineren met uitbreiden van de porch. Dit kan nu omdat de boom niet meer in de weg staat.

Labels:


Bye!

boom 2
Vandaag was het dus zover. Twee haitianen werden gedropped met machete (Ruanda!) en chainsaw (Texas). Grootste probleem was het dak, die moest wel heel blijven aub. Heel veel afstemming en coordinatie in patois was nodig voor het omhakken van deze boom. Het dak is gelukkig heel gebleven (merci!) maar de schommel overleefde het niet.

P1000892

Ik vroeg hun baas vanochtend nog: "Gaat ze dit lukken in een dag?". "Si si, geen probleem, no worry". Dus niet en maar hopen dat hij morgen de haitiaanse experts weer kan optrommelen voor ons.

In de woonkamer is het weer een stuk lichter, maar boven onze tuin - en in mijn groene hart - een grote gapende wond.
Mooiste moment was wel dat Mickey zijn boom inklom en echt "op zoek" was naar de rest van de boom. Hij snapte er nix van en bleef maar proberen - alsof de takken er weer zouden zijn als je even heen en weer ging.

slideshowtje:
.

Labels:

Jossy
Vandaag is Jossy 77 jaar geworden. We zijn net terug van haar borrel waar ook Jenny, Tico, Cindy & Danny aanwezig waren - met kinderen uiteraard. Brian, Romy en Brandon hebben elkaar de hele avond goed bezig gehouden en Kyle - die net een beetje kan lopen - wou ontzettend graag meedoen. Tiana - 2 maanden - heeft geen kick gegeven.
De telefoon bleef maar gaan voor Jossy.


Klik op foto voor een slideshowtje.

woensdag, mei 25, 2005


boom
Aanstaande vrijdag gaat deze boom tegen de vlakte. Ik kon vroeger woest worden wanneer een buurman een boom liet omhakken, maar nu zijn we tot dezelfde misdaad gedwongen. Deze boom (Barbu di Jonkuman) heeft de hele buurput vernield en het zal niet lang meer duren dat zijn wortels mijn reet in groeien!
Wij zullen zijn schaduw en geruis missen. Nog twee dagen.

Labels:


Nog twee dagen...

Labels:

maandag, mei 09, 2005


tandende tandarts had me al verteld dat het wel erg lang duurde en ze er eigenlijk al uit hadden moeten zijn. Toch komen ze nu eindelijk door en worden die twee gaten gevuld. Romy heeft trouwens nog al haar melktandjes, geen tand gewisseld.

Labels:

eXTReMe Tracker