maandag, april 25, 2005

kwebbeltantes
Romy en Chiara zijn uit elkaar gehaald. Ze hebben te veel contact met elkaar tijdens de les en de juf is het zat. Romy zit nu in groep Blauw bij de oudsten en ze is boos. Ze wil naar een andere school.

zondag, april 24, 2005


borrel Leo
Ter ere van terugreis van Leo en geboorte van Monserat hebben we gister een borrel in de tuin gehad. Tio Rene en Tio Roy en hun kinderen en enkele vrienden van Leo waren er gekomen. En natuurlijk ook een beetje muziek aan het eind met broers Samson, Elcides en Uti.
De arepita's van Rumba Snek met die geweldige saus gingen er goed in.

Leo is daarnet weer op de KLM gezet met kilo's kapsalonspul voor de moeder van Marisol. Op naar de 100% controle lijn op Schiphol.
Zie http://www.flickr.com/photos/13342845@N00/sets/265722/show/ voor slideshowtje.

Labels:


Romy & Ileana
Sinds carnaval is Romy helemaal weg van Ileana die dit jaar carnavalsqueen was. Romy wil ook graag koningin worden en op de karosa staan. Ze wil ook al een hele tijd met Ileana op de foto. Ileana is familie van Aggie, dus da's makkelijk. Gister kwam ze naar het feestje van Leo en had haar kroon ed. meegenomen. Romy had speciaal hiervoor haar prinsessen jurk en kroontje opgezet. En de hoge schoenen. Men zegt wel dat datgene wat kinderen rond deze leeftijd bezig houd, vaak op latere leeftijd blijven doen. Ik zie Romy nog wel eens een keertje met zoiets meedoen.


Romy hier met de echte carnavals kroon, staf en sherp van Ileana, wat straalt ze.

Labels:


verjaardagsfeest Brandon
Brandon (zoontje van Jenny & Tico) wordt morgen 8 jaar. Vandaag heeft ie zijn feestje in het verkeerspark gehouden. Op de skelter Mary en Brandon met kleine Kyle (zoontje van Cindy & Danny). Op www.ravelo.info zullen nog een hoop foto's te zien zijn.


Brandon staat klaar voor de taart en dejongones hebben goeie posities ingenomen


Jenny, het is moeilijk haar te fotograferen zonder dat ze aan het lachen is.

donderdag, april 21, 2005

reply uit Tarrytown

hallo romy,

Ja, ik hou heel veel van hartjes. Ik vind het leuk om hartjes uit te knippen. Ook hebben wij bloemen aan mijn boom. Want het is voorjaar.

Ik hou van jou, Romy, bye bye

dinsdag, april 19, 2005

mailwisseling tussen Ella (nichtje) en Romy

hallo Ella:
hou jij van hartjes? hou jij van je nieuwe kleren?
waarom hebben jullie bloemen in de tuin?
met mij gaat het goed. heb je mooie kleren, ja of nee?
doe je goed je best op school?
heel veel kusjes

romy

marisa oconnell wrote:

hallo brian en romy

hoe gaat het? we hebben nu bloemen in de tuin
we hebben gisteren nieuwe kleren gekocht
kusjes van ella

Labels:

zondag, april 17, 2005


Eindelijk tante geworden! Op 15 april is Monserat, dochter van Leo en Marisol, om 9:55 's ochtends geboren in Sto. Domingo.

De naam Monserat was voor ons alleen bekend van "La Virgen de Montserrat" in Spanje.
Na enige search op het internet kwamen we nog de volgende Monserat's tegen:
Monserat Caballe, operazangeres Spanje
Monserat Figueras, operazangers Spanje
Monserat Navarette, zangeres Zweden
Monserat Fortes, Mexican-American schrijfster

Labels:


Voor Leo was het onzettend spannend. Toen de zusters met Monserat naar boven kwamen moest hij van de zenuwen meteen naar de wc.

dinsdag, april 12, 2005


san pedro
Afgelopen zondag zijn we met de familie Schotborg naar San Pedro gegaan. Doel was hout halen voor de kinderen. Plan was om eerst naar Asencion te gaan maar het lukte ons niet om met de auto bij de kust te komen. Ik heb daar ooit gefietst en had daar een mooi baaitje gezien met lekker veel drijfhout. Dus toch maar naar San Pedro.
Voor mij nostalgie want vroeger kwamen we hier elke zaterdag - mijn vader een toren bouwen met 2 vrienden en wij (9 kids) de hele dag rausen in aangespoeld plastic & drijfhout.

Op weg naar Banda Bou moest ik wel even stoppen, mijn achterwiel zat los en begon te zwabberen. Ik hab namelijk voor het eerst bij deze pick-up een wiel verwisseld en had blijkbaar de moeren niet goed aangedraaid. Mis nu ook een moer. Interesseert me ook geen moer.


Bij de ingang (althans bij de boca) staan tegenwoordig 2 'kunstwerken'. Zie je wel op meer plekken langs de noordkust. Ik ben er niet zo gek op, laat liever de natuur de natuur. Een orkaan en het is weer schoon.


Romy, Luis, Brian, Carlo & Bernardo bij hun verzameling hout in mijn pick-up. Vooral Bernardo is blij want die houdt van timmeren.


gemalen zwitserse kaas
Het is niet te geloven maar Brian is gek op gemalen zwitserse kaas. Laatst ondekt en ik krijg hem er niet meer vanaf. Bij Romy hoef je het niet te proberen.

Brian: "Fup you, bitch!"

Labels:

zondag, april 10, 2005

Brian's visie over de evolutie: "We zijn allemaal apen geweest".

Labels:

dinsdag, april 05, 2005


Aggie naast Juan Luis Guerra?

zondag, april 03, 2005

Romy: "Omverkeerd".

Labels:


Hofi Pastor
Vandaag dagje Banda Bou gedaan en wel naar Hofi Pastor, bij Barber rechtsaf zeg maar.
De beheerder is een Antilliaanse moslim (!) compleet met religieus gezang.
We hebben hier eerst een picknickje gedaan en daarna door het gebied gewandeld. Brian en Romy vonden het prachtig want zij mochten ons aan de hand van kleurmarkeringen op bomen en stenen, de weg wijzen.

Labels:


Even uitrusten tijdens de wandeling. Van Brian kun je nu ook geen foto meer maken zonder dat hij van de hand signs maakt.

Labels:


Deze boom is 800 jaar oud! Toen moesten de nederlanders en de negerlanders nog komen!

Labels:


Boca Tabla
Bij de ingang van Boca Tabla is er een restaurant onder de bomen. We hebben we even een sopi Mondongo 'gedaald' en Brian en ik zijn bezig een route te plannen. Romy heeft deze foto gemaakt!

Labels:


Boca Tabla
Wandelen op de rotsen. Zou ook de weg naar Basra kunnen zijn.

Labels:


Twee kleine wezentjes bij een machtige zee. Dit is op een uitkijkplatform bij Boca Tabla.

Labels:


Watamula
Hier moet je niet met je dronken kop in duikelen. Hier eindigde onze dagtrip. We zijn hierna via Playa Forti weer richting stad gereden en hebben in Fusions (oude Green Mill) nog wat gegeten.

Labels:

vrijdag, april 01, 2005


Afgelopen zondag bij Dokterstuin wezen eten met Leo. Moesten lang wachten, veel was er niet en met de bestelling ging ook van alles mis. Tip van 2 gulden achtergelaten en komen er voorlopig meer totdat ze het aantal tafeltjes gehalveerd hebben. Gegeten? Tutu met balchi piska.

Labels:


Twee mensen die niet stil kunnen zitten.


En maar wachten...


Paaseien verfen. Dramas later omdat ze zo van de tafel in het zand rolden en later ook nog eentje kapot viel binnen.


Leuke foto van 6e klas lagere school (Wethouder Schrama school Voorschoten). Ik ben derde koppie van links op achterste rij met geel T-shirt. Meester Tjalkens en juffrouw Adolf aan beide uiteinden. Wat een grote klassen destijds.


Eindklas middelbare school. Blij dat ik daar weg was. Kan er eigenlijk niet meer over zeggen.


Hier zie je me optreden op schoolfeest van middelbare school. Zat destijd in band met de belachelijke naam "Their Satanic Majesties Request". Ik in het midden, Bram van Alphen links en Thomas Reterink recht. Achter mij de drummer Richard Deighton. Die Fender Twin Reverb achter mij was een geweldige versterken (buizen). Helaas verkocht.


Paul onder de wapenen! Het lijkt wel of ik een fiets op mijn neus heb. Heb me trouwens ingeschreven op www.dienstmakkers.nl. Ik hoop zo toch nog in contact te komen met mijn oude dienstmakkers Jaco de Nederlanden, Ruud van der Zee en Soeresh Poeran (Prince).


Op bivak op de Veluwe, november 1986. Ik sta hier in het midden achterste rij. Wat een lullige karabijnen hadden wij gekregen om ons tegen Boris te verdedigen. Hadden we nooit overleefd, zeker niet met de training die wij kregen. De 2e bivak was een ramp, was vreselijk koud en moest op een gegeven moment afgelast worden. Leuke tijd.

eXTReMe Tracker