woensdag, december 29, 2004


Van Henk net een betere foto gekregen van Ron, Lucinda en mij (in omgekeerde volgorde). Hier zie je mooi wat een oude koppen wij gekregen hebben zijn terwijl Lucinda er nog steeds zo uit ziet als toen we aan LIS begonnen. Henk, nog bedankt. Volgende keer sta jij er ook bij!

dinsdag, december 28, 2004


Nog een foto van carnavals feestje op Okido - haar oude creche - afgelopen februari. Romy verkleed als clowntje.


In december was Ron Lindhoudt weer terug op Curacao. Ron heeft eind jaren 90 bij ENNIA gezeten. Samen met Lucinda (foto) en Henk (was er niet bij) hebben we destijds aan het LIS systeem gewerkt. Was een leuke tijd en een leuke projectgroep. Ron is weer terug gegaan naar Nederland maar is nooit meer opgehouden met salsa dansen. Hij is elk weekend wel te vinden in een of andere salsa dansclub.

zondag, december 26, 2004

QuickTime

Quicktime is een gratis programma om filmpjes (.mov) mee af te spelen. Dit heb je hoogstwaarschijnlijk nodig voor afspelen van de movies die ik opneem. Klik op Download Quicktime om te downloaden. Hierboven zie je da pagina waar je opkomt. Vergroot hierboven weergegeven webpagina voor instructies.

filmpje

Aggie heeft een nieuwe digitale foto camera gekocht. Het ding kan ook korte video opnamen maken. Hier dus een videootje van Brian en Romy. Je hebt er wel QuickTime voor nodig.


De kerststemming zit er nog steeds in.


Jossy aan de rum cola. Dit was volgens mij haar eerste kerstdiner waar ze zelf haar hoofdgerecht (vis) moest meenemen. Ik had namelijk varkensrollade gekocht en daar is ze allergisch voor.

zaterdag, december 25, 2004


Wij wensen iedereen lekker eten en gezelligheid tijdens de kerstdagen en veel geluk en gezondheid voor 2005.


De stemming zit er nu helemaal in en ik een beetje dronken. Hallelujah!


Buddy & Lien zijn weer op het eiland voor kerst en carnaval.

Labels:

vrijdag, december 24, 2004


We zijn helemaal in de kerststemming!


Roro

zondag, december 19, 2004


Romy - weer een gezellig huisje. Romy zegt dat de vogels het huis al van verre ruikten en het nu van dichtbij komen ruiken.

zaterdag, december 18, 2004


Brian/Romy - Brian heeft de zwarte piet getekend en Romy heeft het ingekleurd.


Brian - de piratenboot. Hij maakt altijd veel lawaai bij dit soort 'action' tekeningen. Brian: er zijn cowboys en soldaten op de piratenboot gesprongen en die zijn nu bezig de piraten dood te maken. De cowboys en soldaten zijn aan het winnen.


Brian - de schoolbus. De kinderen zijn allemaal blij want op hun school krijgen ze de hele dag nuggets en taart.


Brandon - die heeft een mooie tekenhand. Brandon is net uit Nederland geemigreerd, dus nog rook uit de schoorsteen!


Brian - zijn eigen wekker nagetekend. Deze gaat tot 13 uur! Ook hier zie je Brian's oog voor detail.


Brian - kleurige letters


Brian - dit vliegtuig moet volgens hem tien dagen achtereen helemaal boven aan de wereld vliegen bij de pinguins (de noordpool dus). Daarna pas mag de piloot weer naar huis. Dit vliegtuig gaat een beetje hard.


Brian - een brug. Dit tekende hij uit zijn hoofd, je zag hem nadenken hoe die stenen nou moesten liggen. Hij tekent rommelig maar heeft veel aandacht voor detail. Details die hij al in zijn hoofd heeft opgeslagen.

SQL feest in Ole Ole
Afgelopen donderdag werd het jaarlijkse SQL Integrator feest gehouden in Ole Ole (Salina). SQL Integrator is een bedrijf dat al jaren Oracle ontwikkelaars en DBA's bij ons detacheert.
Dit zijn altijd leuke feesten en druk bezocht.
Ga naar http://www.lachicamerengue.com/albums/20041216SQLOleOle/ om de foto's te bekijken die Peter Nijhuis (CasaSpider) heeft gemaakt. Ik sta er ook op (2e pagina). Volgens mij zal kikotakiko.com ook nog foto's plaatsen van het feest. Daarnet nog geweest maar ze hadden nog niets geplaatst.

zwemdiploma Romy

Vandaag heeft Romy haar zwemdiploma A gehaald! Ze zwemt heel mooi en sierlijk. Brian mocht helaas niet afzemmen voor B. Hij kan nog niet goed genoeg op zijn rug zwemmen - hij kijkt elke keer achterom om niet ergens tegen aan te botsen. Dus weer een paar maanden lang naar het zwembad en zullen ze waarschijnlijk straks samen hun B halen. Chrisje van Quito heeft wel zijn B gehaald vandaag.
Na het zwemmen zijn Chrisje en Shaun bij nog ons komen spelen.

Labels:

donderdag, december 16, 2004


Romy's kunuku huisje.

zaterdag, december 11, 2004

brian
In New staat een hoge wolkenkrabber en het heet de Empire Station Berg.
Ook hadden we het vandaag over planeten. Ik vertelde hem dat Jupiter de grootste planeet was. Toen vroeg hij: "Is die net zo groot als de voetbal van God?".

Labels:

romy's oogjes
Gister weer bij de oogarts geweest. Haar ogen zijn wat sterkte iets vooruit gegaan. Dat is een teken dat het brildragen zijn effect heeft gehad. Haar scheelstand was volgens de arts ook iets afgenomen in vergelijking met verleden keer. Zijn verwachting is dat de nog verder zal afnemen, maar niet voor 100%.
Zijn advies is de natuur zoveel mogelijk zelf het herstelwerk uit te laten voeren. Dit vergt nog een paar jaartjes. Willen we dan nog voor 100% gaan dan wordt het opereren. Ze maken dan de spier los van haar oogbol en hechten het (ik weet niet precies hoe) dan iets meer teruggelegen weer aan. Want nu trekt die spier telkens het oog weg, haar andere spier moet dus teveel trekken en zodra ze 'loslaat', trekt dit oog weer weg. Romy klaagt regelmatig over hoofdpijn en dit kan heel goed komen door het 'gevecht' met de oogspiertjes.
Ze vindt het zelf leuk bij de oogarts.

woensdag, december 08, 2004


Brian's eerste mailtje - alles zelf ingetypt.

Labels:

afdeling ict van ENNIA
Hieronder een aantal foto's van een aantal van mijn collega's en ex-collega's.
Wotty Statie heeft na 27 jaar trouwe dienst de ENNIA verlaten. Hij gaat eind deze maand naar Nederland emigreren! We hebben van zoveel mogelijk collega's foto's gemaakt en op een CD gebrand. Een aantal van deze foto's volgen hieronder.


Aichel Magdalena - Aichel is vlak na mij in dienst getreden op Automatisering maar sinds een jaar of 2 alweer Manager Leven. Ik probeer hem hier buiten mijn kantoortje te houden!


Roberto Goilo - onze technische man op de Helpdesk. Sinds afgelopen vrijdag zit hij hier op zijn eentje omdat Wotty uit dienst is getreden. Hij zit dit jaar ook al weer 12 1/2 jaar in dienst!


Brian Hollander - onze netwerkbeheerder. Bureau ziet er opgeruimd, is wel jarenlang anders geweest. Brian en ik kennen elkaar al weer zo'n 13 jaar, de tijd vliegt.


Celcio, Jahaira van Leven Individueel, Mike (rug) en Nina van Leven Collectief in onze coffy corner. Celcio trakteerde die dag. Elke ochtend staan wij in deze coffy corner te ouwehoeren over alles en nog wat maar meestal over werk.


Jose - ook bekend van Toko Villa Maria op de Nikibokoweg en frikandellen op de BBQ


Celcio - bezig met zijn Excelcio


Herman Groot - werkt op zich niet meer bij Automatisering maar hebben nog veel met elkaar te maken (ook op de squashbaan)


Cor, Paul Stewart, Mike & Roberto


Paul Stewart, Mike, Roberto & Goeloe


Zwarte Pieten bij de Banco Central

maandag, december 06, 2004


Brian bij de Sint - Sint vroeg hem wat en Brian antwoorde "Bon bon". Hij had blijkbaar door dat het om een ju korsow ging.

Toen Aggie met de kinderen naar buiten gingen hield een collega Aggie tegen omdat er een 2e Sint er aan kwam. Die wou naar binnen gaan om iets op te halen bij de andere Sint (slimme vent!).

Labels:


Romy bij Sint, verleden jaar nog doodsbenauwd, nu gaat het een stuk beter.

Labels:


Brian met zijn groep op trip naar de dierentuin. Hij staat schuin voor de juf en kijkt naar links in plaatgs van naar de camera.


Brian klimt over de muur (tussen de leeuwen en de speelplaats)

eXTReMe Tracker