zondag, november 28, 2004

rapport Brian
Zaterdagochtend hebben we het rapport van Brian opgehaald. Gaat goed met Brian. Hij doet aandoenlijk zijn best zoals zijn jufrouw zegt. Mag wel wat pro-actiever, hij blijft gewoon rustig zitten wachten als hij klaar is. De aandacht is nu vooral gevestigd op het lezen en schrijven. Rekenen komt later wel.
Klik hier om zijn rapport te bekijken.

Labels:

dinsdag, november 23, 2004

tandarts
Vandaag heeft Brian zijn eerste tandartsenbezoek afgelegd. Ik moest ook voor controle en ben eerst gegaan. Hij vond het allemaal wel interessant en vond die stoel wel gaaf.
Hij was (nog) niet bang, tanden waren goed, zij het dat de 2 ontbrekende snijtanden wel erg lang op zich laten wachten. Soms komt het voor dat ze er uberhaupt niet zijn. Ik weet niet wat ze dan doen.

Labels:

zondag, november 14, 2004


Eerste rij, 3e van links (Femy) en 5e van links (Chiara) zijn de beste vriendinnetjes van Romy - een en al aanstellerig gegiegel. Zelfde rij 2e van rechts is Kevin - daar heeft Romy een oogje op en dat wordt haar 'vader' waar ze dus de vader van haar kinderen mee bedoeld.


Say cheese...

Brian en Romy zitten nu lekker Shrek2 te kijken (voor de zoveelste keer). Daarnet zat Romy het volkslied van Curacao te zingen (zingen ze elke dag op school) terwijl ze op de gitaar zat te plukken. Volgens ons is ze muzikaal - ze zingt veel en neuriet ook vaak melodielijnen van bijvoorbeeld piano of blazers of breaks mee! Brian wil nu een electrische gitaar aan Sinterklaar vragen.

Brian krijgt elke dag huiswerk mee - woordjes lezen en schrijven. Hij vind het leuk, op deze leeftijd is het nog een spelletje! Hij tekent ook erg veel en vaak. Zijn tekeningen zijn wel heel druk en energiek. Wat er in zijn hoofd afspeelt tekent hij op papier en maakt daar af en toe veel geluid bij. Als hij dan klaar is met de tekening is die overvol met 'action'.

Verleden week zaten we aan tafel toen we opeens de achterbuurvrouw hoorden schreeuwen zoals nog nooit tevoren. Bleek later dat er een vent in de tuin haar had zitten opwachten en bij thuiskomst haar had overvallen.

maandag, november 08, 2004


De familie van Meeteren a long time ago


Met namen

eXTReMe Tracker