vrijdag, juni 25, 2004

bril
Romy moet aan de bril! Rechts -0.5 en links -0.75. Het blijkt na 2 jaar dat ze toch een lui oog heeft. Op zich goed nieuws dus want daar is iets tegen te doen. Door die bril te dragen wordt het luie oog ook weer aan het werk gezet en zal mettertijd het loensen verdwijnen.

Labels:

woensdag, juni 23, 2004

god
Ik zat met Brian televisie te kijken toen er een beeld getoond werd van Toetanchamon. Brian zei toen meteen: "He, dat is God! Die mag je niet aanraken".

Labels:

nog een diploma
Ook Roompie heeft haar eerste diploma binnen, namelijk die voor succesvol afronden van haar creche periode. Het werd gevierd in het Natuur en Milieucentrum in de dierentuin waar ze de hele middag creatief bezig waren geweest. Aan aan het eind van de middag mochten de ouders langskomen voor de 'officiele' diploma-uitreiking. Romy glunderde tijdens de uitreiking.

Labels:

zwemdiploma
Brian heeft verleden zaterdag (18 juni) zijn zwemdiploma A gehaald. Wij dachten dat het een stunt zou zijn mocht hij het nog halen voor de vakantie. Hij heeft ons blij verrast! Hij is er trots op, laat het iedereen weten en we buiten het uit omdat het goed is voor zijn egootje.
We gaan meteen door met B want we moeten toch nog elke week naar het zwembad omdat Romy nog voor haar A moet gaan

Labels:

zaterdag, juni 05, 2004

geen stroom

Brian en Romy zijn helemaal verslaafd aan Pink Panther. Elke dag van 7 tot 8 wordt dit gedraaid en mogen ze een halfuurtje kijken. Laatst echter was de stroom uitgevallen. Brian was helemaal pissed off en vroeg Aggie om het telefoonnummer van Aqualectra (utiliteitsbedrijf hier). Hij belde zelf of, hij brabbelde wat met de persoon aan de andere kant van de lijn. Op een gegeven moment hoorde ik hem ook "Kaya Moises 19" zeggen. Toen hij ophing zei tegen ons dat die man had gezegd dat we even moesten wachten.

Labels:

eXTReMe Tracker