vrijdag, februari 19, 2010

beugelMaak kennis met de beugel van Romy. Deze gaat ervoor zorgen dat haar bovenkaak weer netjes in de pas gaat lopen met zijn onderbuurman. Het ding moet dag en nacht inblijven en de tandarts ziet dat graag een heel jaar lang.

Ze wist al langere tijd dat zij een beugel zou krijgen en zag er tegenop. Maar dankzij doortastende indoctrinatie onzerzijds draaide ze de laatste dagen helemaal bij en was ze maar wat blij dat ze in een tijd leeft waarin dit allemaal mogelijk is.

Afgelopen donderdag ging die erin en ze vond het nog leuk ook, interssant. Meteen uitproberen of ze al haar dierenstemmetjes nog kon doen (was belangrijk, ging goed). Bij de 's' en 'z' hoor je dat ze beugel inheeft maar verder viel het praten erg mee.

Alleen eten gaat niet. Het ding beweegt in haar mond of er komt eten tussen. Na twee maaltijden nagenoeg niks te hebben gegeten belde ze me in de middag op dat ze nu toch wel graag wat wou eten. Doe maar uit, zei ik. En de tandartsassistente zei even later aan de telefoon hetzelfde.

eXTReMe Tracker